AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı birinden kaçmak

Kahve falında silahlı birinden kaçmak

Kahve falında silahlı birinden kaçmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak yakında başlayacak aşk macerasına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahtan kaçmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına inanılır.

Kahve falında silahlı saldırıdan kaçmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla kaçmak kısmetlerini de göremeyeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlardan kaçmak huzuru yakalayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir