AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlardan kaçmak

Kahve falında silahlardan kaçmak

Kahve falında silahlardan kaçmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, uygulayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında silahlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silahtan kaçmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah görüp kaçmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı saldırıdan kaçmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında silahlı kişilerden kaçmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir