AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı catismak

Kahve falında silahlı catismak

Kahve falında silahlı catismak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı catismak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah öldürmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulup ölmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında polise silah sıkmak yolunun hep açık olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla birini öldürmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bilgiyle donanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dürbünlü silah görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir