AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulup ölmek

Kahve falında silahla vurulup ölmek

Kahve falında silahla vurulup ölmek rızkının eksileceğine, kişinin daha çok kazanacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak ölmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek işinin gücünün rast gideceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulacağını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kesesinin dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir