AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birini öldürmek

Kahve falında silahla birini öldürmek

Kahve falında silahla birini öldürmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, canının sağ olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla birini öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında silahla insanları öldürmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında birini silahla öldürdüğünü görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında silahla öldürüldüğünü görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışmak zafer elde edileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalettir.

Kahve falında adamı silahla öldürmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ölmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir