AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında birilerinin vurulduğunu görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla birilerini öldürmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına delalettir.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek isteklerini yerine getireceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir