AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek

Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek

Kahve falında silahla öldürdüğünü görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, haksızlığa uğrayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında silahla fare öldürmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında yılanı silahla öldürmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında adamı silahla öldürmek ticarette zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında kendinin silahla öldürüldüğünü görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir