AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah öldürmek

Kahve falında silah öldürmek

Kahve falında silah öldürmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah öldürmek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Kahve falında silahla kurt öldürmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla adam öldüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında kendini silahla öldürmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla terörist öldürmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla köpek öldürmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla öldürüldüğünü görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir