AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker silah görmek

Kahve falında asker silah görmek

Kahve falında asker silah görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker silah gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında silahlı asker görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek bir ortaklık kurulacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında asker ve silah görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Kahve falında silah asker görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahsız asker görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında silahlı askere gitmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında asker silahı görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir