AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden silah almak

Kahve falında askerden silah almak

Kahve falında askerden silah almak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bir yandan cenaze olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında askerden silah almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında asker silah görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında askerden silah almak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker ve silah görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve silah görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Kahve falında silahsız asker görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında silah ve asker görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahli askerler görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında silah asker görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir