AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak kaçmak

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak bazı konularda konuşulacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmaktan kaçmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak istendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından silahla vurulmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, çocuklarının fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir