AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak yaralanmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında vurulmak yaralanmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Kahve falında karnından silahla vurulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir