AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerin artacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında büyük silahla vurulmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında silah la vurulmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak çok rahat bir hayat süreceğine, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir