AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin silahla vurulduğunu görmek kimseye minnet etmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında silahla dizinden vurulmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir