AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulan birini görmek

Kahve falında silahla vurulan birini görmek

Kahve falında silahla vurulan birini görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulan birini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında silahla vurulmamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulacağını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir