AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurularak yaralanmak

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulup yaralanmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında vurularak yaralanmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kesesinin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir