AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulup ölmemek

Kahve falında silahla vurulup ölmemek

Kahve falında silahla vurulup ölmemek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında silahla vurulan görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulacağını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek stres ve sinirden uzak durulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulanı görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir