AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulanı görmek her zaman neşeli olacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurularak ölmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, rızkının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulan görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir