AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, işlerinde bereket olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, yüzünü güldüreceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup ölmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurularak ölmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, helal rızka sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulanı görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulan görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir