AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurularak öldürülmek

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, oldukça büyük başarılara, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında silahla vurulup ölmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak ölmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulacağını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir