AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulacağını görmek

Kahve falında silahla vurulacağını görmek

Kahve falında silahla vurulacağını görmek yokluk çekeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayır duaları alacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulacağını gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında silahla vurulup ölmemek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurularak ölmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini silahla vurulmuş görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan insan görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir