AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmamak

Kahve falında silahla vurulmamak

Kahve falında silahla vurulmamak sorunlarının çözüme kavuşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmamak gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurularak ölmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurularak öldüğünü görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorumlu tutacağına alamet eder.

Kahve falında kendini silahla vurulurken görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, büyük zararlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir