AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla omuzundan vurulmak

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazancın artacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak eski enerjisini bulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulur.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken silahla vurulmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir