AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ omuzdan vurulmak

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak idealist kimse olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sağ omuz görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek husumetlerin başgöstereceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir