AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan vurulmak

Kahve falında omuzdan vurulmak

Kahve falında omuzdan vurulmak savurgan bir hayat yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında omuzdan vurulmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak şansının da döneceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda taşımak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzdan ısırılmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir