AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan silahla vurulmak

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, açların doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet eder.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında omuzdan vurulmak çıkmaza düşeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, işsiz ise işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak silahla vurulmak işlerinin büyüyeceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir