AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla omuzdan vurulmak

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak nice noksanlık içinde olduğuna, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında omuzdan silahla vurulmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında silahla omuzundan vurulmak rahat bir hayata adım atılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında omuzdan vurulmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzdan vurulduğunu görmek eşi ile problemler yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuğundan silahla vurulmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulduğu görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir