AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kafadan vurulmak

Kahve falında silahla kafadan vurulmak

Kahve falında silahla kafadan vurulmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işleri yoluna sokacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak erken evlilik yapacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine inanılır.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak refah içinde olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan vurulmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir