AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına işarettir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan vurulmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak herkesin şaşırtılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir