AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan vurulmak

Kahve falında kafadan vurulmak

Kahve falında kafadan vurulmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yükseldikçe yükseleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan vurulmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek işinde yükseleceğine, daha rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak yeni duygular tadacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir