AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam vazo kırmak

Kahve falında cam vazo kırmak

Kahve falında cam vazo kırmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, iş öğreneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Kahve falında cam vazo kırmak gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında cam vazo kırmak iflas edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında vazo kırmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi cam vazo görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan vazo görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında cam vazo almak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir