AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden silahla vurulmak

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla göğsünden vurulmak takdir edileceği işler yapacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden silahla vurulmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden vurulmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla göğsünden vurulmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, devlete hizmet etmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir