AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ayağından vurulmak

Kahve falında silahla ayağından vurulmak

Kahve falında silahla ayağından vurulmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla elden vurulmak her kararlarında onların arkasında olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işarettir.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir