AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında ayağından silahla vurulmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla ayağından vurulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağından silahla vurulduğunu görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlan vurulmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak malından ve parasından ziyan edeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamın silahla vurulduğunu görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir