AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş edilmek

Kahve falında silahla ateş edilmek

Kahve falında silahla ateş edilmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, şeytana uyacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kazancını arttıracağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek onu doyasıya yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir