AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek başarılarını arttıracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek çaresiz hallere düşeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş edilmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir