AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında silahla ateş edilmek zor günlerin geride kalacağına, ün yapmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yönetici makamına oturacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, her anlamda şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir