AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş edeni görmek

Kahve falında silahla ateş edeni görmek

Kahve falında silahla ateş edeni görmek imkân sahibi olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edeni gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek hırpalanacağına, çalışmaların beğeni almayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edememek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında ateş eden silah görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş eden adam görmek planların boşa gideceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş eden asker görmek esenleyeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ateş eden birini görmek sağlığını geri kazanacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir