AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş eden birini görmek

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş eden birini gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında silahla ateş edememek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Kahve falında ateş eden silah görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ateş eden adam görmek aşkının da kalıcı olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ateş eden asker görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ateş eden birini görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir