AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş edememek

Kahve falında silahla ateş edememek

Kahve falında silahla ateş edememek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edememek gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında silahla ateş edememek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ateş eden silah görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş eden birini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş eden asker görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş eden adam görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir