AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş eden birini görmek

Kahve falında ateş eden birini görmek

Kahve falında ateş eden birini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş eden birini gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş eden adam görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet eder.

Kahve falında ateş eden asker görmek kazancının hiç azalmayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında silahla ateş edememek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş eden silah görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş eden birini görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir