AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş eden asker görmek

Kahve falında ateş eden asker görmek

Kahve falında ateş eden asker görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, dertlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş eden asker gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında ateş eden asker görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş eden birini görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında silahla ateş edememek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ateş eden adam görmek borcunun çok olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ateş eden silah görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, rızkının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir