AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya ateş eden birini görmek

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında havaya ateş eden birini gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş eden adam görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş eden silah görmek günlerini hastanede geçireceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına inanılır.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek kazancın devamlı olacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ateş eden birini görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında ateş eden asker görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edememek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir