AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş eden silah görmek

Kahve falında ateş eden silah görmek

Kahve falında ateş eden silah görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş eden silah gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında silahla ateş edememek yoksulluğa, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ateş eden silah görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ateş eden asker görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında ateş eden birini görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında ateş eden adam görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir