AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş eden adam görmek

Kahve falında ateş eden adam görmek

Kahve falında ateş eden adam görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eskisinden de iyi olacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş eden adam gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Kahve falında ateş eden adam görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş eden birini görmek yeni malların alınacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edememek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında havaya ateş eden birini görmek beklediklerini duyacağına, hak yemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ateş eden silah görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş eden birini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir