AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silah olmak

Kahve falında elinde silah olmak

Kahve falında elinde silah olmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde silah olmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Kahve falında silah elinde görmek daha güzelleşeceğine, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında eline silah almak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek hem de para kaybettireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde silah taşımak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin elinde silah görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında babanın elinde silah görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir