AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde silah görmek

Kahve falında ölünün elinde silah görmek

Kahve falında ölünün elinde silah görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde silah gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında ölünün elinde silah görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı adamlar görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde silah görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı asker görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulur.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, herkesin önünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah elinde görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir