AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli silahlı adam görmek

Kahve falında eli silahlı adam görmek

Kahve falında eli silahlı adam görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, günahların af olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında eli silahlı adam gördüyseniz:

  • Duygularınızı dengede tutabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında eli silahlı adam görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eli silahlı adamlar görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında adam silahla öldürmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahli adam öldürmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı adamlar görmek geçim derdinin kalmayacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla adam öldürmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir