AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline silah almak

Kahve falında eline silah almak

Kahve falında eline silah almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline silah almak gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek kazancının bereketleneceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında elinde silah olmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde silah görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulur.

Kahve falında ele silah almak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında elinde silah taşımak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak gülen yüzünün solacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir