AnaSayfa / Genel / Kahve falında silaha mermi doldurmak

Kahve falında silaha mermi doldurmak

Kahve falında silaha mermi doldurmak çok sevilen bir kişi olunacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silaha mermi doldurmak gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında silaha mermi doldurmak parasının ve malının çoğalacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mermisiz silah görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah ve mermi görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mermi ve silah görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında silaha mermi koymak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında silahla mermi görmek işlerini tek başına yöneteceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla mermi atmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında silah mermisi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir